Huurdersavond SHD in Tripodia

Stichting n Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ (SHD) organiseert op woensdag 24 november weer haar jaarlijkse huurdersavond. 

Deze wordt gehouden in de grote zaal van zalencentrum Tripodia, Hoornesplein 155 in Katwijk aan Zee. De aanvang is om 19.30 uur. 

Gastspreker deze bijeenkomst is Thea de Feijter van ‘De Nieuwe Wind’. Zij begeleidt en traint huurdersorganisaties om sterker het gesprek met partners in de samenleving aan te gaan. Twee zeer actuele vragen behandelt ze: ‘Hoge energielasten, wat kan ik ermee?’ en ‘Hoe oefen ik invloed uit op prettig en veilig wonen in een leefbare buurt?’ 

Aan de hand van twee prachtige stellingen wordt er na een korte pauze onder leiding van de dagvoorzitter van 21.00 tot 21.30 uur verder over gediscussieerd. Wat is uw mening als huurder?


Het is goed om elkaar weer te kunnen zien en spreken want er is veel gaande in de Katwijkse huurderswereld. 


Voor alle aanwezigen geldt bij de ingang de check op het coronatoegangsbewijs en aanmelden vooraf is voor iedereen verplicht. Dat kan op info@shdeduinstreek.nl, en ook op 071 4077246 van 10.00 tot 16.00 uur op dinsdag tot en met donderdag. Aan het SHD-bestuur zal het niet liggen, zij hebben er erg veel zin in en willen u graag ontmoeten.


Voor meer informatie kunt u terecht op www.shdeduinstreek.nl