Afbeelding
Foto: pr

Nieuw raadslid voor Gemeente Belangen

politiek n Paulina Smit is benoemd tot raadslid van de fractie GemeenteBelangen. In de raadsvergadering is ze geïnstalleerd door burgemeester Visser. Smit neemt de plek van Amy Guijt over, die vanwege ziekte haar raadslidmaatschap op moest geven. Pauline Smit was al burgerraadslid van GemeenteBelangen.


Inloopochtend

Uitnodiging n Op donderdag 18 november om 09.30 uur wordt er weer een inloopochtend gehouden in De Voorhof in Rijnsburg. Loop gewoon eens binnen en drink een kopje koffie mee. Er zijn altijd mensen om je welkom te heten en die een praatje met je willen maken. Je kan een kaartje leggen of een spelletje spelen. Iedereen is van harte welkom.


Concert

Morgenavond n 12 november, wordt het concert Passie voor Talent gehouden in de Immanuelkerk, aanvang 19.30 uur. Conform de huidige coronamaatregelen dient u in het bezit te zijn van een Corona Toegangsbewijs (CTB).Kaarten voor dit concert (5 euro per persoon) kunt u bestellen via website Eventbrite: https://www.eventbrite.nl/e/registratie-talentenconcert-in-de-immanuelkerk-te-rijnsburg-182676358907. Ook kunt u de kosten overmaken naar bankrekeningnummer NL97 RABO 0134 7515 82 t.n.v. Stichting Passiebloem.


Collecte Alzheimer Nederland

Deze n week, van 8 tot en met 13 november, is de collecte van Alzheimer Nederland plaats. In Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg gaan weer zo’n 100 collectanten deur aan deur om geld in te zamelen. 

De jaarlijkse collecteweek is ontzettend belangrijk voor het werk van Alzheimer Nederland. 

Dankzij de opbrengsten van de collecteweek kan het fonds verder werken aan een toekomst zonder dementie en betere ondersteuning van mensen met dementie en mantelzorgers.


Heeft u de collectant gemist? Of maakt u graag digitaal een bedrag over? Scan dan met uw camera of bank-app onderstaande code. Na het scannen bepaalt u zelf welke eenmalige bijdrage u overmaakt aan Alzheimer Nederland.