Afbeelding
Foto: pr

Onderscheiding voor 25 jaar collecteren KWF

KWF n Ria Duiker, Susan van der Plas, Daniëlle Ravensbergen en Saskia de Rover hebben een onderscheiding ontvangen voor 25 jaar inzet voor KWF Kankerbestrijding als waardering voor het werk wat zij als vrijwilliger hebben gedaan. 

Als blijk van waardering voor al het werk wat de vrijwilligers de afgelopen jaren hebben gedaan, is de KWF onderscheiding overhandigd. 

Daniëlle, Ria, Saskia en Susan zijn enkele van de vele vrijwilligers die zich al jaren inzetten voor KWF en dat waarderen we enorm. “We zijn alle vrijwilligers in Rijnsburg heel dankbaar voor hun inzet”, zegt Theo Westra van het KWF team Rijnsburg. En als je de kans krijgt om een vrijwilligers te eren voor 25 jaar inzet voor KWF is dat toch best bijzonder.” 


Belang van vrijwilligers 

KWF Kankerbestrijding zet zich in om ervoor te zorgen dat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en meer mensen beter kunnen leven met kanker. Maar KWF kan dit niet alleen. Vrijwilligers zijn hierbij van uiterst belang. Zonder vrijwilligers kan er geen collecte plaatsvinden en kan er op die manier dus geen geld worden opgehaald voor kankeronderzoek. Vrijwilligers zorgen voor een beter leven met en na kanker. 


Meld je aan 

Door de inzet van vrijwilligers zoals Ria, Susan Daniëlle en Saskia kunnen we kankerpatiënten helpen aan een beter leven met en na kanker.  

Wil jij je net als deze dames ook inzetten voor een beter leven met en na kanker? Meld je aan als vrijwilliger via t.westra@planet.nl