Tot en met 31 oktober kan er gestemd worden voor de ANWB camping award. | Foto: pr.
Tot en met 31 oktober kan er gestemd worden voor de ANWB camping award. | Foto: pr. Foto: pr

Breng een stem uit op Koningshof en zet Rijnsburg nóg meer op de kaart

Recreatie n Door de jaren heen hebben wij ons als gemeenschap ontwikkeld met een ware handelsgeest. Hoe het ooit begon met de bloemenveiling van Flora, zijn er nu tal van prachtige bedrijven in onze gemeente die het zowel landelijke als internationale bekendheid geven.

Zo ook Vakantiepark Koningshof. Dit familiebedrijf is ruim 55 jaar geleden begonnen als kleine boerencamping. Inmiddels wordt het door vakantiegasten uit alle windstreken bezocht. Daardoor zal u bij de bakker of slager wel eens iemand in het Engels, Frans, Spaans of een andere taal horen praten. Om de bekendheid van Rijnsburg en dus ook de bestedingen in de lokale economie te vergroten, heeft Koningshof uw hulp nodig. Ieder jaar worden er door de ANWB de Camping Awards uitgereikt in verschillende categorieën.


nominatie

Het Rijnsburgse vakantiepark is ook genomineerd en stelt uw hulp erg op prijs. Stem in de categorie ‘Meest gewaardeerde huuraccommodatie’ op Koningshof. Het maakt niet uit als u er zelf nooit geweest bent of er niet geslapen heeft. Het invullen van de nominatie kost niet meer dan 2 minuten van uw tijd. Het kan nog maar tot en met 31 oktober, dus wacht niet te lang. Via deze website kunt u stemmen: https://www.anwb.nl/kamperen/camping-tips/campings-van-het-jaar


Door op Koningshof te stemmen in deze Nederlandse prijsuitreiking kunnen we er met z’n allen voor zorgen dat er meer toeristen ons dorp en omgeving zullen bezoeken. 


Digitale collecte Woord en Daad

Tot n en met 30 oktober 2021 is er een digitale collecte voor Woord en Daad. De collectanten komen dit jaar niet langs de deur in Rijnsburg. 

De opbrengst van deze collecte is voor een project voor straatkinderen in Addis Abeba en voor adoptiekinderen in Ethiopië. In Ethiopië zijn de contrasten groot. De partnerorganisatie van Woord en Daad, Hope for Justice, vangt straatkinderen op in opvangcentra, waar ze naast onderdak en voedsel ook (psychologische) hulp krijgen om uiteindelijk weer terug naar huis te kunnen.

We helpen graag arme kinderen in hun eigen omgeving zodat ze daar uit de armoede komen en een betere toekomst krijgen. Daar hebben we u bij nodig. 

U kunt doneren via de digitale collectebus: https://www.woordendaad.nl/collecte/collecte-comite-katwijk/