Verhalenvangers

historie n Donderdagochtend 28 oktober wordt in een van de zalen van de Immanuelkerk de video getoond van Indoorvolkstuin. De inloop is vanaf half tien en de voorstelling begint om tien uur. De toegangsprijs bedraagt € 2,50 daar zijn twee kopjes koffie of thee bij inbegrepen. De Verhalenvangers hopen ook deze keer weer velen te ontmoeten.


Lichtwandeling

Uitnodiging n Zaterdag 30 oktober van 18.30 tot 19.30 uur is er een Lichtwandeling. Deze begint bij de Voorhof en gaat door het hart van het dorp. Ook langs de Grote Kerk, de Immanuëlkerk en zelfs langs de zogeheten Buurtkeet, waar een warm kopje chocomel niet ontbreekt. De organisatie maakt het gezellig bij die kerken met gezellige lichtjes. Hoe leuk zou het zijn als kinderen ook zelf een lichtje meenemen. Maak zelf bijvoorbeeld een mooie lampion. Loop mee met deze leuke, spannende wandeling. Deelname is gratis.


Voor het laatst

Eind n Na 31 oktober stopt de GGD met de prikbussen. Ze deden de afgelopen periode o.a. de gemeente Rijnsburg (262 prikken) aan. Zaterdag a.s. staat de bus nog een keer op het Hoftuinplein van 14.00 tot 17.00 uur.