Afbeelding
Foto: pr

Boeketdienst en ZIngend geloven

Kerk n Gastspreker Wilfred Kols vertelt zondagmiddag a.s. in de Boeketdienst zijn indrukwekkend verhaal hoe hij Gods liefde leerde kennen in de isoleercel van de gevangenis.

Alle controle verloren. Dat doet hij samen met zijn vriend Jan-Willem Korpelshoek, predikant in een jeugdgevangenis.

Er is ook een bijzonder optreden van Vivianne Pieters, bijna afgestudeerd aan Lucia Martens Instituut. Zij danst op de toepasselijke hit Control van Zoƫ Wees. Marc van Starkenburg heeft de zangleiding en Peter Ravensbergen is de dienstleider.

Nog even dit: Heb je nog sportkleding die je niet meer gebruikt en/of die je wel zou willen doneren aan (jeugd)gevangenen: joggingbroeken, sportbroeken, shirts, etc. Neem ze mee naar de dienst, want dan zal Jan-Willem ze meenemen naar de jeugdgevangenis. Gaaf als je meedoet! Van harte welkom in de boeketdienst in de Immanuelkerk op 10 oktober om 17.00 uur.



Zingend geloven dienst 

Ook bent u van harte welkom in de zingend gelovendienst op zondag 10 oktober is er een zingend gelovendienst in de uur in de Grote kerk, aanvang 17.00 uur. Het thema van de dienst: Woorden van Waarden. Medewerking wordt verleend door ds. Pieter van der Ende en Voice of Joy. Iedereen is van harte welkom.