Veiling voor Werkgroep De Ruyter

Goed n doel. Zaterdag 9 oktober organiseert werkgroep De Ruyter haar jaarlijkse veiling. 

Dit keer op Camping Koningshof. Het gaat om een gezellig samenzijn dat i.s.m. De Koningshof op verantwoorde wijze zal plaatsvinden binnen de kaders van de geldende corona-maatregelen. Dit betekent o.a. dat u zich er voor moet aanmelden via de website van Werkgroep De Ruyter en daarnaast moet u in het bezit te zijn van een vaccinatie- of test/genezenbewijs. Vanwege het maximaal aantal beschikbare plaatsen in de binnenruimte, houden we bij de reservering enkel rekening met volwassenen. Zaterdag 9 oktober 17.00 uur Veiling Werkgroep De Ruyter. Meer informatie over de veiling, de kavellijst en hoe u zich kunt aanmelden treft u aan op de website: www.werkgroepderuyter.nl


Nieuwe locatie voor Postzegelbeurs 

Uitnodiging n Zaterdag 16 oktober houdt postzegelvereniging Katwijk-Rijnsburg na een lange pandemiestop weer een beurs. 

We zijn inmiddels verhuisd naar De Open Hofkerk, Rijnstraat 18, Katwijk Binnen. Er is volop gelegenheid te ruilen, ook zijn enkele handelaren aanwezig, waaronder één met ansichtkaarten van onder meer Katwijk, Noordwijk en het Koninklijk Huis. De 'stuiver' boeken van onze vereniging liggen ook klaar. 

Nieuwsgierig of uw oude verzameling nog iets waard is? Kom langs en laat een deskundig lid van onze vereniging ernaar kijken. De zaal is geopend van 's ochtends tien tot ’s middags twee uur. 

Vier dagen daarvoor, dinsdag 12 oktober is er een verenigingsavond. Ook daar bent u vanaf half acht welkom in de Open Hof.


Ontmoet elkaar met een gebakje

Het n wijkteam Rijnsburg Welzijnskwartier organiseert rondom de Week tegen Eenzaamheid (Doe Mee Weken), een leuke ontmoetingsactie voor inwoners van Rijnsburg. 

Denk aan iemand uit uw straat die weinig bezoek ontvangt, of misschien ben je al een tijdje niet bij je oma langs geweest? Dan is dit een goed moment om in actie te komen. Zo bestel je de gebakjes

Bestel bij Welzijnskwartier een gratis Rijnsburgs kasteeltje en ga op bezoek bij iemand die opfleurt van wat extra aandacht en het bijbehorende bezoekje. De gebakjes, max 2 per persoon, kunnen aangevraagd worden tot en met 11 oktober via de link https://www.doemeeinkatwijk.nl/ of via de frontoffice van Welzijnskwartier op 071-4033323.

De gebakjes kunnen op donderdag 14 oktober tussen 7.00-17.30 uur worden opgehaald worden bij Bakkerij Gebr. Van Tilburg, in winkelcentrum de Hoftuin. Sociaal Werkers zullen op de piekmomenten aanwezig zijn bij het ophaalpunt.