Afbeelding
Foto: pr

Werkgroep de Ruyter naar Oekraïne

Transport n Morgen vrijdag 1 oktober a.s. zal er vanuit Rijnsburg een groot transport hulpgoederen vertrekken richting Oost-Europa. 

Werkgroep De Ruyter stuurt dan maar liefst vier opleggers de weg op. De wagens vertrekken vrijdagmorgen 1 oktober a.s. om 6.00 uur naar Shepetivka en Ostroh in Oekraïne. De Ruyter nodigt u bij deze uit om de vrijwilligers uit te komen zwaaien. Vanaf 5.15 uur bent u welkom in de Immanuelkerk. 

Zaterdag 2 oktober staat tussen 10.00 en 12.00 uur op het Hoftuinplein in Rijnsburg weer een vrachtwagen van Werkgroep De Ruyter. U bent daar van harte welkom om goederen af te geven die men in Oost-Europa goed kan gebruiken. O.a. schone kleding en schoenen zijn daar hard nodig. Lukt het zaterdag niet? Op maandagmorgen kunt u goederen afgeven in de opslag hal van De Ruyter aan de Vinkenweg/Hoek Noordwijkerweg. Geen goederen maar wilt u het werk van De Ruyter wel steunen? Ieder gift is welkom. Voor meer informatie over hoe u kunt helpen gaat u naar de website: www.werkgroepderuyter.nl Mede dankzij u kan De Ruyter hulptransporten blijven verzorgen naar de allerarmsten in Oost-Europa.