Jeugddienst

Uitnodiging n Bekeken of gezien worden? Dit is het onderwerp van de jeugddienst, gehouden op zondag 26 september in de Hervormde kerk in Valkenburg, aanvang 18.30 uur. Gericht of met aandacht waarnemen met het oog, ook wel “kijken” genoemd. Iets wat we continu doen als we wakker zijn, mits onze gezondheid dat toestaat uiteraard. Maar, is ‘kijken’ ook gelijk aan ‘zien’? En staat ‘bekeken worden’ gelijk aan ‘gezien worden’? Je kent het wel, heb je net een nieuw jurkje of een nieuwe blouse gekocht, zegt niemand er iets van. Of, loop je door de supermarkt en kom je die bekende uit de kerk tegen, ziet hij of zij je niet eens staan! Ze bekijken je alleen maar, terwijl je het liefst gezien wilt worden. Hoe kijkt Jezus naar jou? Ziet Hij jou wel staan? De heer de Best spreekt over dit thema. Erik de Mooij en zijn band verzorgen de muzikale medewerking. In tegenstelling tot de voorgaande jeugddiensten zal deze dienst om 18.30 uur starten. De organisatie van deze Jeugddienst ziet uit naar u-jullie komst.


Burgeravond

Ingezonden n GemeenteBelangen. Een verkiezingsprogramma schrijven doe je niet alleen. Daarom organiseert GemeenteBelangen op woensdag 22 september om 20.00 uur een speciale 'burgeravond' om input, inspiratie en initiatieven op te halen voor ons verkiezingsprogramma. Deze bijeenkomst wordt gehouden in ‘De Roskam' in Katwijk ad Rijn. Lid of geen lid van GemeenteBelangen, iedereen is deze avond welkom. Vanaf 19.30 uur is er inloop. We gaan met elkaar op een laagdrempelige manier aan de slag om ideeën en input te verzamelen voor het verkiezingsprogramma. Welke onderwerpen moeten daar zeker in. Jouw mening telt. Ook kun je deze avond je interesse melden voor de campagnecommissie, kandidaat op de kieslijst of het verder meewerken aan het verkiezingsprogramma. Het enige dat jij mee moet nemen is een goed humeur, briljante ideeën voor onze gemeente & je smartphone om mee te kunnen doen aan ons digitale quizje. 


Conferentie

Uitnodiging n In het weekend van 1 t/m 3 oktober 2021 organiseert Christengemeente Live op het Baljuwplein 10a te Katwijk een Vaderhart conferentie met als spreker Henk Bruggeman. 

In deze conferentie staat het Vaderhart centraal. Wat is ons beeld van God de Vader? De conferentie start vrijdagavond 1 oktober om 19.30 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur. Op zaterdag starten we om 10.30 uur en eindigen rond 16.00 uur. Voor een lunch wordt gezorgd. Naast de lunch is er gedurende het weekend uiteraard ook koffie en thee. Zondagmorgen sluiten we de conferentie af met een kerkdienst waarin Henk Bruggeman ook zal voorgaan. De dienst vangt aan om 10.30 uur. De kosten voor deze conferentie bedragen € 10,- pp. Tijdens de conferentie worden er ook collectes gehouden die bestemd zijn voor het werk van het Vaderhuis. Je aanmelding dient uiterlijk 25 september 2021 binnen te zijn.
Aanmelden kan via
doemeeinkatwijk.nl