Het OnBoarding programma is begonnen, met o.a. een Basic Fire training. | Foto: pr.
Het OnBoarding programma is begonnen, met o.a. een Basic Fire training. | Foto: pr. Foto: pr

Max de Makelaar in de Hoftuin

Het n team van Max is nu ook te vinden in de Hoftuin. Afgelopen zaterdag begon feestelijk met het openen van het kantoor door de collega’s van Max de Makelaar. 

Natuurlijk mocht de Maxbeer daarbij niet ontbreken. Gedurende de dag kreeg het winkelend publiek een gratis Max de Makelaar boodschappentas en de Maxbeer deelde knuffels en wat lekkers uit aan de kleintjes. 

Max de Makelaar en de Regiobank zitten samen in het pand aan de Anjelierenstraat 7. Beide merken zijn onderdeel van Habithuis. Habithuis omvat Max de makelaar, Van Egmond van Hirtum verzekeringen, Freek hypotheek en de RegioBank. Elkaar versterkende diensten onder één dak. Voor al uw vragen over makelaardij, verzekeringen, financieringen en bankzaken kunt u vanaf nu ook terecht bij deze nieuwe vestiging in Rijnsburg. 


Benieuwd naar het nieuwe kantoor? Loop gezellig eens naar binnen. De koffie staat klaar.
| Foto: pr.

Op weg naar de Global Mercy

Hopefloats n Het gezin van Justin en Marianne van der Spijk bereidt zich voor op twee jaar werken op het hospitalschip Global Mercy. 

Maar dat gaat niet vanzelf.....zo gaven ze in hun vorige column weer. Toch is er weer een stap gezet om uiteindelijk voor twee jaar aan boord te gaan van de Global Mercy, zo laat het echtpaar vanuit Lindale Texas USA weten. 

Marianne: ‘Na intensieve weken van hard werken om ons huis leeg te krijgen, de koffers voor 2 maanden lang in te pakken brak dan eindelijk de dag aan, woensdag 4 augustus, dat we door vrienden werden weggebracht naar Schiphol. Heerlijk was het om de deur achter ons dicht te trekken. Eindelijk op weg om via Aruba, na twee weken naar de VS te vliegen om daar in augustus deel te nemen aan de OnBoarding Program. Na een lange reis kwamen we aan op Aruba. Tijd om even bij te komen, de andere Nederlandse families die ook aan boord van de Global Mercy komen, beter te leren kennen en ons voor te bereiden op het OnBoarding programma.’


Naar Texas

Donderdag 19 augustus stond het gezin, omdat ze online niet in konden checken, extra vroeg op het vliegveld. Marianne: ‘Klaar voor ons vertrek naar onze bestemming: Dallas, Texas, USA. Wat een ontzettende domper was het, toen er na 3 uur wachten bleek dat er een fout in de ESTA’s van onze kinderen zat, waardoor we niet mee mochten op de vlucht. We zagen de anderen vertrekken….. We konden wel janken. Gelukkig was het de volgende dag geregeld en vlogen we via Atlanta naar Dallas. Met nog een aantal hobbels arriveerden we om 05.00 uur ’s nachts op de campus van Mercy Ships in Lindale. Hier werden we ontzettend warm onthaald. Op onze geschakelde hotelkamers in het Guesthouse lagen cadeautjes voor de kinderen en een welkomstpakketje voor ons klaar. Met een aantal andere gezinnen delen we de Breakfast room en voor de lunch en diner lopen we naar de andere kant van de campus waar de Diningroom is.’


Inmiddels zijn de verschillende trainingen begonnen. Zo heeft Justin een ‘basic fire fighting’ achter de rug. Wat moet je doen als er op zo een groot schip brand uit breekt….Marianne houdt zich bezig met de opvang en taallesjes geven aan de jongste kinderen.
‘We zijn bezig om samen met de kinderen al deze eerste indrukken te verwerken. Het is tijd om aan het community leven te wennen’, aldus Marianne.


Via social media kunt u hen volgen. Of kijk op de eigen website:
www.familievanderspijk.com/doneer.

Afbeelding