Afbeelding
Foto: pr

Spellen demonstratie bij de Read Shop

Spellenclub n Spellen is super gezellig en brengt mensen weer rond de tafel. Even geen televisie, geen mobiel, maar je aandacht en concentratie op een leuk spel. 

Daar weten ze bij de Read Shop Rijnsburg alles van. De medewerkers zijn liefhebbers van bordspellen. ‘Onze collectie spellen zijn voor iedereen toegankelijk’, laat eigenaar en spelliefhebber Drees Hoek weten. De Read Shop heeft ook een SpellenHoek geïntroduceerd: iedere eerste donderdag van de maand van 19.30 tot 22.30 uur in de bekende KoffieHoek. 


Demonstratie

In deze vakantieperiode is er ook wat meer tijd voor een leuk kort spelletje. Zaterdag 24 juli kunt u tijdens de spellen demonstratie dag kennismaken met verschillende spellen. Met ervaren demonstrateurs kunt u kennis maken met bijvoorbeeld kaart- en dobbelspellen: Regenwormen, Qwixx, Vlotte Geesten, maar ook Keer op Keer, Clever, Chilli Dice, Pechvogel, L.A.M.A. 

Natuurlijk worden tijdens de speldemonstraties de coronaregels in acht genomen. 

Zin in een nieuw spel? Of wilt u de juiste spelregels van een bepaald spel weten? Kom dan aanstaande zaterdag 24 juli langs (van 10.00 uur tot 16.00 uur) en schuif gezellig aan bij een van de spellen.