Yuverta wordt de nieuwe naam voor het Wellantcollege. | Foto: pr.
Yuverta wordt de nieuwe naam voor het Wellantcollege. | Foto: pr. Foto: pr

Jeroen Windmeijer te gast bij de Read Shop

signeren n De Leidse thriller schrijver Jeroen Windmeijer is zaterdag 24 juli a.s. te gast in de Read Shop in winkelcentrum in De Hoftuin.

Jeroen Windmeijer heeft een groot aantal religieuze thrillers op zijn naam staan. Zijn laatste boek, het Evacomplex, verscheen in maart jl.  Ook dit boek geeft veel stof tot nadenken. 

Schrijver Jeroen Windmeijer is tijdens de Spellen Demonstratie dag in de Read Shop, vanaf 13.30 uur tot 15.30 uur aanwezig. U kunt dan kennismaken met deze bijzondere schrijver.


Nieuwe naam voor Wellantcollege 

Naamsverandering n Per 1 augustus heet het Wellantcollege officieel Yuverta. 

‘Een bijzonder moment voor ons als school. We zijn ontzettend trots dat Wellant, CITAVERDE en Helicon vanaf nu samen verder gaan als Yuverta’, zo is in het persbericht te lezen.

Misschien heeft u de eerste veranderingen al gezien, langzaamaan verandert ook de belettering van Wellantcollege Rijnsburg in Yuverta. Deze zomervakantie zal de naam op de school en de bestickering aangepast zijn en heten we officieel Yuverta chr. vmbo Rijnsburg.

Voor de school zelf verandert er niets. Yuverta blijft een vertrouwde basis voor onze leerlingen, studenten en cursisten, van waaruit ze zich kunnen ontwikkelen en voorbereiden op de toekomst. En ook al worden we groter als organisatie, we blijven als school dichtbij en persoonlijk. Een school waar we elkaar bij naam kennen.


Thuis in de toekomst

‘Thuis in de toekomst' heeft ook een belofte in zich: op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit, bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis in het blauw-groene domein. Dat doen we op een duurzame manier in samenwerking met het bedrijfsleven in de regio.

Kijk voor meer informatie over de fusie op Yuverta.nl