Afbeelding
Foto: ANNA GRIGORJEVA

Informatieve sessie over Inventarisatie gebruik woningen

wonen n Op 1 juli is er tussen 19.30 en 20.15 uur in het gemeentehuis een informatieve sessie over Inventarisatie gebruik woningen.

In de Woonagenda 2020-2024 is een beleidskader gebruik woningen aangekondigd, als instrument om woningen te behouden om er daadwerkelijk in te wonen en ongewenst gebruik tegen te gaan. Op verzoek vanuit de raad heeft het college een inventarisatie met feitelijke informatie over het huidige gebruik van woningen in Katwijk aangeboden. Het college wil de raad de uitkomsten en de voorgenomen vervolgstappen toelichten in een presentatie

Meepraten

De gemeenteraad wil graag weten hoe de Katwijkse samenleving denkt over Inventarisatie gebruik woningen en nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om hierover mee te praten. Zij kunnen tijdens de vergadering meepraten en hun kennis delen of hun opvattingen kenbaar maken. De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt. Naar verwachting volgt het politieke debat op 8 juli.

Spreekrecht en de vergadering volgen

Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is verplicht, uiterlijk 48 uur voor de vergadering begint. Na aanmelding volgt uitleg over het spreekrecht. Aanmelden kan via een mail naar griffie@katwijk.nl of telefonisch 071-4065302.

De publieke tribune in het gemeentehuis is gesloten. De vergaderingen zijn live te volgen via katwijk.raadsinformatie.nl. RTV Katwijk zendt deze vergadering ook uit.