Een beetje feest

Paardenmarkt n Een versierde Willem de Klink brug, vlaggen in top op de kerktoren en een klein kinderfeest ’s middags bij kinderboerderij Westerweide. Met nog een overheerlijke oliebol en ’s avonds een rondgang van de Jong Flora Band door het dorp, moest het Paardenmarktgevoel in Rijnsburg toch een beetje warm blijven. De tweede woensdag in juni is weer voorbij. Op naar 8 juni 2022.


Aanhouding na diefstal fiets

De n wijkagenten van Rijnsburg hebben vorige week woensdag ‘een mooie aanhouding’ weten te realiseren nadat zij een man onder verdachte omstandigheden op een elektrische fiets zagen fietsen op de Valkenburgseweg in Katwijk. Dat meldt de politie op Facebook. De agenten hielden de man vervolgens in de gaten en zagen op een zeker moment hoe de fiets werd neergezet in een industriegebied. De man is vervolgens aangehouden op verdenking van heling cq. diefstal van de fiets. Na onderzoek wist de politie snel de eigenaar van de fiets te achterhalen. Hij had zijn middag op het strand vast anders af willen sluiten, want óók de fiets van zijn echtgenote bleek te zijn verdwenen van de Boulevard, ter hoogte van Paal 14.


Botsing drie voertuigen

ongeval n Vorige week woensdagavond rond 18.25 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Noordwijkerweg - N449 in Rijnsburg. Drie voertuigen, waaronder een bestelbus, kwamen met elkaar in botsing. Over de oorzaak daarvan is niets bekend. Bij het ongeval raakte een persoon ernstig gewond en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het wegdek lag bezaaid met brokstukken. Er werd een berger ingeschakeld om de auto's te verwijderen.