Medewerkers van Floral Trade Group hebben hun eigen moeders in het zonnetje gezet. | Foto: pr.
Medewerkers van Floral Trade Group hebben hun eigen moeders in het zonnetje gezet. | Foto: pr. Foto: pr

Getuigen van mishandeling gezocht

Valkenburg n De politie zoekt getuigen van een mishandeling op zaterdag 1 mei tussen 19.30 uur en 20.00 uur in Het Boonrak en de Hoofdstraat in Valkenburg.

Het slachtoffer liep samen met zijn twaalfjarige zoon op het voetpad langs de Rijn ter hoogte van Het Boonrak toen hij drie jongens aan zag komen fietsen. Het slachtoffer zag vervolgens hoe één van de jongens omviel met zijn fiets. Toen het slachtoffer vervolgens iets zei over het feit, dat de jongens op het voetpad aan het fietsen waren, sloeg de sfeer direct om.

Één van de jongens ging voor het slachtoffer staan, bedreigde hem met de dood en vertelde dat hij onder invloed van verdovende middelen verkeerde. Vervolgens ontstond er een handgemeen. Toen het slachtoffer samen met zijn zoon naar huis liep, bleef de jongen met de fiets hem volgen. Op de Hoofdstraat werd het slachtoffer opnieuw mishandeld door de jongen. Het slachtoffer heeft verschillende verwondingen opgelopen waaronder een gekneusde vinger en een snee in zijn oor die gehecht moest worden.


Signalement

De politie geeft het volgende signalement van de verdachte :

Gelaatskleur: blank. Leeftijd 18-22 jaar. Lengte 1.85/1.90. Normaal postuur. Donker, kort en steil haar. Blauwe ogen. De verdachte was gekleed in een spijkerboek en zwartje jas. Hij reed op een grijze elektrische herenfiets. Één van de vrienden van verdachte was ook tussen de 18 en 22 jaar. Ook hij had een lengte tussen 1.85 en 1.90. Hij had een slank postuur en donkerblond steil haar.

Iets gezien? Bel 0900-8844 ovv nummer 2021126710.


Moederdag drive-in op veilingterrein

geslaagd n Bloeiende verrassing en optreden van Jong Flora Band zorgen voor blije moeders.

Floral Trade Group in Rijnsburg organiseerde zaterdag 8 mei een Moederdag drive-in. Turnvereniging DWS en de Jong Flora Band konden voor het eerst sinds lange tijd weer optreden tijdens dit event. Al met al was het een geslaagd feestje dat voor veel blije moeders zorgde.