Kopij eerder aanleveren

In n verband met Hemelvaartsdag op donderdag 13 mei verschijnt De Rijnsburger een dag eerder, namelijk op woensdag 12 mei. Kopij voor deze krant moet uiterlijk maandag 10 mei om 09.00 uur binnen zijn. Tekst in een Word-bestand en foto’s als apart jpg-bestand van minimaal 1mb. Kopij die daarna in de mailbox binnenkomt, kan helaas niet geplaatst worden. Kopij kan worden gestuurd aan:                 redactie@derijnsburger.nl


Digitale bewonersavond Brouwerstraat

Informatie n Op maandag 17 mei 2021 om 19:00 uur organiseert de gemeente een digitale bewonersavond over de verkeersmaatregelen voor de Brouwerstraat. Bewoners en direct omwonenden van de Brouwerstraat ontvangen deze week nog een persoonlijke uitnodiging in de brievenbus. Voor ondernemers volgt binnenkort ook een aparte uitnodiging voor een digitale informatieavond.

Vanaf maandag 17 mei na 16:00 uur staat op www.katwijk.nl/brouwerstraat een YouTube-link waarmee belangstellenden kunnen deelnemen aan de digitale bewonersavond. Er is de mogelijkheid tot het stellen van vragen via de chat. Vragen worden door een panel van verkeerskundigen zoveel mogelijk tijdens de digitale sessie beantwoord.


Verhinderd

Voor belangstellenden die niet aanwezig kunnen zijn bij de digitale bewonersavond is de informatie over de verkeersmaatregelen met tekening van de Brouwerstraat vanaf dinsdag 11 mei af te halen bij de receptie in het gemeentehuis. De tekening met uw opmerkingen kan tot uiterlijk 25 mei bij de receptie worden ingeleverd. Alle inbreng worden meegenomen in de uitwerking en het definitieve voorstel medio juli 2021.