World Servants

Actie n Wil je je moeder (of iemand anders) verrassen met een lekker ontbijtje in het moederdagweekend én een goed doel in binnen- en buitenland steunen? Bestel dan een moederdagontbijt bij World Servants Rijnsburg. Voor € 12,50 bezorgen we op zaterdag 8 mei a.s. een lekker ontbijt aan huis, tussen 08:00 en 10:00 uur op adressen in Rijnsburg, Katwijk en Valkenburg. Een ontbijt bestaat uit een wit en bruin bakkersbol, een croissantje, ontbijtkoek, vleeswaren, kaas, andere smeersels, ei, een stuk fruit en jus d’ orange. Bestellen van een ontbijtje kan via www.wsrijnsburg.nl/moederdagontbijt.


Vossenjacht op Koningsdag

Valkenburg n In samenwerking met de gloednieuwe jeugd Oranjevereniging Valkenburg biedt de Oranjevereniging Wilhelmina Valkenburg de mogelijkheid aan kinderen tot 14 jaar om deel te nemen aan de Vossenjacht op Koningsdag, in groepjes van maximaal vier kinderen en 1 begeleider.

Meld je vanaf 13.00 uur aan bij het Dorpshuis en zoek alle vijf de vossen in het centrum van Valkenburg. Bij elke vos kun je een spelletje spelen en een woord verzamelen. Puzzel de zin en deel de oplossing voor 16.00 uur bij het Dorpshuis voor een heerlijke verrassing.

Volg alle activiteiten op:
www.ov-wilhelmina-valkenburg.nl