Vis Drive Through

Actie n Flora Band Orkesten. Op zaterdag 17 april 2021 wordt het terrein van de Flora Band orkesten aan de Waardlaan omgetoverd tot een Drive Through. U kunt hier tussen 11:00 en 19:00 uur terecht voor een heerlijk portie kibbeling. U heeft hierbij de keuze uit een enkel portie kibbeling of een complete maaltijd met kibbeling, frites en een frisdrank naar keuze. Het is de bedoeling dat u met de auto het terrein op rijdt, uw bestelling doorgeeft en afrekent. Ten slotte ontvangt u uw bestelling. U hoeft de auto dus niet uit. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd en de instructies op locatie moeten worden opgevolgd. Nu muziek maken er voorlopig niet in zit, hoopt de Flora Band op deze manier toch iets voor de Rijnsburgse bevolking te kunnen doen. Uiteraard steunt u hiermee ook de vereniging.


Boeketdienst

Kerk n Pasen is voorbij, Jezus is opgestaan! Dit is alleen nog niet het einde, maar juist een nieuw begin. Aanstaande zondag start de boeketdienst met een nieuwe themareeks: leven na/uit de opstanding. De eerste dienst gaat over Jezus bekleed met macht. Voorganger is ds. Arenda Haasnoot, muzikale begeleiding wordt verzorgd door Paul van Hoek en de dienstleider is Jaap Varkevisser. U bent van harte welkom op zondag 11 april 17:00 in de Immanuelkerk te Rijnsburg. Of kijk mee via www.kerkdienstgemist.nl


Treurnismotie

De n gemeenteraad praat vanavond na 21.30 uur over een motie van treurnis vanwege de maatschappelijke onrust over het gebruik van bodemas bij de aanleg van de tijdelijke weg die nodig is tijdens de realisatie van de Rijnlandroute. Vanuit de raad is er behoefte om een oordeel uit te spreken over de gevolgde aanpak.

De vergadering is live te volgen via katwijk.raadsinformatie.nl en RTV Katwijk.