Afbeelding
Foto: pr

Bijzondere editie Koningsdag 2021

Vervolg n voorpagina. De flyer van Oranje Vereniging Rijnsburg die u normaal gesproken elk jaar ontvangt, valt ook dit jaar bij u op de mat.

Aan het programma wat we u zullen presenteren wordt op dit moment hard gewerkt. Rekening houdend met alle regelgeving, probeert het bestuur toch activiteiten aan te bieden die u thuis of vanaf uw huis kunt doen. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouderen en alle leeftijden die daar tussenin zitten, probeert het bestuur iets op poten te zetten. Wat precies, dat is nog niet helemaal zeker. De komende weken zult u hier meer over kunnen lezen in deze krant of op de sociale media van Oranje Vereniging Rijnsburg.


Pubquiz

Wat we wel alvast willen vertellen is dat op maandag 26 april er een Pubquiz georganiseerd zal worden. In 2018 en 2019 kon u hieraan deelnemen in de Burgt, in 2020 was er geen Pubquiz. Maar dit jaar is organiseren we weer een Pubquiz, dit keer online, iedereen kan vanuit huis mee doen en de deelname is gratis. Er kunnen 2000 teams mee doen, dus gaat u alvast op zoek naar familie en vrienden met brede algemene kennis.
Oranje Vereniging Rijnsburg heeft een samenwerking gevonden met RTV Katwijk. In hun studio zal de quiz opgenomen en direct uitgezonden worden. Meedoen of alleen kijken kan via YouTube of Facebook. Meer informatie hierover zal nog volgen.
| Foto: pr.