Afbeelding
Foto: pr

Gouden ei

Actie n Vanaf vandaag, donderdag 25 maart tot en met 3 april wordt er in Westerweide elke dag een gouden ei in één van onze eierdozen verstopt. Zit dit gouden ei in jouw eierdoos, dan win je een mooi Westerweide pakket met heerlijke producten. Die passen weer perfect bij je Paasontbijt of lunch.


Grim Sport weg uit Rijnsburg

verhuizen n Zaterdag 27 maart sluit het filiaal van de Grim Sport in Rijnsburg. Vanaf 1 april 2021 wordt het bedrijf voortgezet in de winkel aan de Zuidbuurtseweg 62 in Zoeterwoude Dorp, zo is op de website van de ondernemer te lezen. De Grim Sport is een familie bedrijf en is in 1938 opgericht. Door de jaren heen is het bedrijf over gegaan van vader op zoon op zoons.Het is begonnen als smederij wat langzaam is overgegaan tot Rijwiel & Schaats winkel tot Hobby centrum Zoeterwoude. Het pand aan de Freesiastraat 6 krijgt een nieuwe bestemming. Er is vergunning aangevraagd om hier 8 nieuwe starterswoningen te realiseren.


Zomertijd

In n de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 maart gaat de zomertijd weer in. Die nacht wordt de klok van 02.00 naar 03.00 uur verzet. Dit wordt gedaan omdat in de zomer de zon vroeger opkomt. Door de klok vooruit te zetten loopt de periode van het daglicht en de periode dat mensen wakker zijn het meest gelijk.