Afbeelding
Foto: pr

Gefeliciteerd

Lieve Nico,


Met "voor je 50ste binnen zijn"

bedoelde je vast wat anders!

29/3 50 jaar!

!!

Janneke en George


Jeugddienst

Ontvolgen n Zondag 28 maart is er om 10.00 uur een jeugddienst in de Hervormde kerk te Valkenburg.

Social media is niet meer weg te denken uit onze tijd. Instagram is een website en app om foto’s en video’s te delen. Wie kent het niet? Volg jij die bekende Nederlander die leuke foto’s deelt? Of ontvolg je hem of haar juist omdat je geen tijd of zin meer hebt? Tijdens deze jeugddienst willen we meer te weten komen over de discipelen van Jezus. Zij blijken, als hun Meester naar het kruis gaat, vaak meer meelopers te zijn dan volgers. Maar, hoe zit dat eigenlijk met ons? Spreker is dominee Van der Laan. Muzikale medewerking wordt verleend door Dvoted. De dienst start op Palmzondag om 10.00uur in de Hervormde kerk te Valkenburg en wordt rechtstreeks uitgezonden via internet.


Tijdelijke onderkomen voor Hoekstra Wheels

Vanaf n deze week heeft Hoekstra Wheels een tijdelijk onderkomen gevonden in De Peuk, het jongerencentrum aan het Rekreatiepad in Valkenburg. Zondagavond 21 februari zag de plaatselijke fietsenmaker zijn bedrijfspand aan de Torenvlietslaan in vlammen opgaan. Gemeente Katwijk heeft de ondernemer versneld een vergunning verleend, om de (fietsreparatie) werkzaamheden tijdelijk in De Peuk uit te voeren. Door de coronapandemie is De Peuk gesloten. Mocht het jongerencentrum weer open gaan, dan kan dat ook. Hoekstra heeft zijn tijdelijke werkruimte zo mobiel mogelijk gemaakt en kan alles aan de kant schuiven.


Katwijk                 Rijd(t) Mee

Donderdag n 1 april starten de eerste ritten. Aanmelden of meer informatie: T 071-3031280 of mail naar katwijkrijdtmee@welzijnskwartier.nl.