Een privé dansvloer voor de 65 jarige Marion. | Foto: pr.
Een privé dansvloer voor de 65 jarige Marion. | Foto: pr. Foto: pr

De Ruyter hervat hulptransporten

Actief n Afgelopen weekend heeft Werkgroep De Ruyter haar eerste hulptransport de weg opgestuurd.

In 2020 kon de organisatie vanwege de coronacrisis veel minder hulptransporten naar Oost-Europa verzorgen.

Ook werd mede vanwege corona de maandelijkse inzameling van goederen op het Hoftuinplein tijdelijk stop gezet. Heeft u hulpgoederen en wilt u die toch graag kwijt dan kunt u die op maandagmorgen afgeven in de hal aan de Vinkenweg.

Ook in 2021 zal De Ruyter zorg blijven bieden aan de meest kwetsbare Oost-Europeanen. Meer weten? www.werkgroepderuyter.nl.


Al 65 jaar jong

Proficiat n Marion Lasander-de Best is vorige week 65 jaar geworden. Door alle beperkte maatregelen zou het een saaie verjaardag worden…

Maar daar dacht haar familie anders over.


coronaproof

Marion moest maar eens in het zonnetje worden gezet. Familie, collega’s en vriendinnen werden gevraagd om aanwezig te zijn voor een gezellig stoepfeestje. Het coronaproof (op 1,5 m afstand) feestje vond plaats op het plein voor de winkel van Aandewiel, waar Marion al heel lang werkt. De jarige job houdt van dansen en is fan van Armin van Buuren en Marco Borsato. Vanuit een feestbus lieten een Dj en saxofonist een aantal lievelingsnummers van Marion horen. Het feestvarken was dan ook ontzettend verrast en ze genoot ervan dat de ‘dansvloer’ voor haar alleen was. Een geslaagd surpriseparty.