Beaumix

N206 n Katwijk Smart Village roept naar aanleiding van de uitzending De Vuilnisman van zondag 28 februari op NPO 2, de fracties van de Tweede Kamer op om Kamervragen te stellen over het storten van vervuild afval als ondergrond bouwwerkzaamheden N206 in Katwijk. Uitgebreid artikel op
www.allesoverkatwijk.nl.


Hulp bij belastingaangifte

PCOB n Rijnsburg kan u helpen bij het invullen van uw belastingaangifte, huur- en zorgtoeslag. Deze service wordt tegen een kleine onkostenvergoeding(€ 12,00) verleend per adres voor leden van de P.C.O.B. Regio Rijnsburg, met een jaarinkomen tot € 35.000(alleenstaande) of € 50.000(gehuwden/samenwonenden). Meer informatie telefonisch via Dick Schoneveld: T 06 53406872.


Hennepkwekerij

opgerold n De politie heeft vorige week een hennepkwekerij opgerold in Rijnsburg. Maar liefst 181 hennepplanten zijn geruimd. Agenten kwamen de kwekerij op het spoor naar aanleiding van de ontstane stankoverlast in de nabije omgeving van de woning. Eenmaal ter plaatse troffen agenten op zolder van de woning een kweekruimte aan met 181 hennepplanten. De planten zijn vernietigd en de bewoner moet zich verantwoorden over de aangetroffen kwekerij.


Kippenloop

afgelast n De organisatie van de Kippenloop heeft helaas, met pijn in het hart, besloten dat dit gezellige wandelevent ook dit jaar niet door kan gaan. Helaas is de situatie rondom het coronavirus nog onveranderd, waardoor het organiseren van een evenement niet mogelijk is op een veilige manier.