Gedragsverandering bij dementie

Thema n bijeenkomst. Als mantelzorger van iemand met dementie kan het moeilijk zijn om te zien dat iemand zijn gedrag verandert.

Wat is onbegrepen gedrag, hoe ontstaat het en hoe gaat u er mee om? Marente leert u het tijdens de online bijeenkomst ‘Gedragsverandering bij dementie’ op woensdag 10 maart 2021 van 19.30 – 21.00 uur.

Door meer te weten te komen over dementie, ontstaat er meer begrip en kan men beter inspelen op veranderend gedrag. Dit heeft een positief effect op de interactie met iemand met dementie. De professional van Marente deelt graag haar kennis en vaardigheden met de deelnemers. Deze themabijeenkomst is ook zinvol voor vrijwilligers in de zorg.

De online bijeenkomst onder leiding van een professional van Marente vindt plaats op woensdag 10 maart 2021 van 19.30 - 21.00 uur. Aanmelden kan tot 4 maart 2021, u ontvangt van ons een link waarmee u toegang krijgt tot de online bijeenkomst. Voor meer informatie en aanmelden kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Ledenservice Marente via telefoonnummer 071 409 32 23. Kijk voor meer informatie op www.marente.nl/school