Afbeelding
Foto: pr

Sneeuwpoppenwedstrijd groot succes

Corona n of Carnaval Sneeuwpop. We hadden het kunnen bedenken, maar wat is er geweldig gereageerd op onze (corona)sneeuwpopwedstrijd.

Gigantisch, het overtrof onze stoutste verwachtingen. En wat hebben we al die inzendingen bewonderd, maak daar maar eens een keuze uit. De e-mails met de mooiste foto’s kwamen van alle kanten. Van Valkenburg tot Oegstgeest en van Noordwijk tot Lisse.

Vanaf het eerste moment kwamen de mooiste variaties binnen. Werd het corona of carnaval. De vindingrijkste variaties. Sneeuwpoppen met mondkapjes, families anderhalve meter uit elkaar, op een balkon, achter de spijlen omdat de makers de deur niet uit mochten. Met een flinke slok op omdat je dan geen mondkapje voor hoeft of gewoon op zijn kop, uitgevloerd na carnaval.

Geweldig. Onze jury had het maar moeilijk mee en daarom werden de hulptroepen, een deel van onze redacteuren ingeroepen. Eigenlijk verdient iedereen een prijs, want als Uitgeverij Verhagen hebben wij kunnen genieten van al uw leuke bijdragen. En onze lezers ook. Even wat anders in deze tijd. Enorm bedankt.


De prijzen zijn gevallen in Teylingen en Katwijk.

De prijs: de ski- of snowboardles van Skicentrum Teylingen, zo gauw dit prachtige centrum weer open mag, gaat naar de prachtige selfie ‘Glaasje op’ gemaakt door Celina de Winter uit Voorhout.

De i-phone gaat naar ‘Kleintje Kappie’ van Jaap Ros uit Katwijk. De winnaars krijgen bericht.

Afbeelding