Onverwacht succes in een moeilijke tijd

Advertorial n Het is alweer bijna een jaar geleden dat we als Nederlanders kennis maakten met het Coronavirus. We hebben al meerdere lockdowns achter de rug, werken thuis, houden afstand en hebben minder sociale contacten. Plein10 Creatieve Communicatie blijft in deze gekke tijd graag positief en doen dat met VideoWenskaart.com. Hiermee kunnen particulieren fysieke videokaarten sturen naar hun geliefden, vrienden en familie. En dat gaat beter dan ondernemer Arjan van der Zwart had durven dromen!

Al jarenlang was Arjan een voorloper op het gebied van videokaarten op de zakelijke markt. Onder de naam Videomailing maakte hij videokaarten voor bedrijven als Shell, PostNL en Landal Greenparks en vele anderen. Het werken met deze videokaarten bracht hem op een idee; Het mogelijk maken voor de particuliere markt om persoonlijke videokaarten te sturen. Een wenskaart met daarin een LED-schermpje waar een video op kan worden afgespeeld zodra deze geopend wordt. Wat bleek; de Corona maatregelen zorgde voor een geweldige lancering van VideoWenskaart.com. We mochten niet meer langs bij opa en oma, hielden afstand van onze dierbare vrienden en familieā€¦ En daar was de VideoWenskaart; de videokaart die al deze afstand kon overbruggen.


De VideoWenskaart maakte het in een moeilijke tijd mogelijk om je geliefden te laten weten dat je aan ze dacht. Om je vriendin op afstand te feliciteren. Om opa en oma te laten weten dat ze gemist werden. VideoWenskaart.com heeft in een tijd van sociale beperking juist weten te verbinden en daar is het team van Plein10 ontzettend trots op. En nog steeds mag er gesproken worden van een enorm succes waarbij steeds meer mensen kiezen voor een VideoWenskaart om te sturen naar de mensen die ze het meest lief hebben. Zo zijn de verjaardagskaarten uiterst populair, maar ook de seizoensgebonden kaarten doen het enorm goed, alsook de Valentijnskaarten.

Plein10 is ontzettend blij om met VideoWenskaart.com een lichtpuntje te mogen zijn in deze tijd. Toch blijft het ook na de Coronacrisis het doel om mensen de kans te geven hun geliefden op een geweldige manier te verrassen en zal VideoWenskaart.com altijd blijven ontwikkelen. Zowel voor de zakelijke markt, als ook voor de particulier. De VideoWenskaart is ontzettend leuk om te maken, maar vooral een feestje om te krijgen.


Afhaalservice bibliotheek

Uitgebreid n Nu de bibliotheken nog tot zeker begin maart gesloten moeten blijven, wordt de Afhaalservice voor leden van Bibliotheek Katwijk uitgebreid. Behalve van maandag- tot en met vrijdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur kunnen nu ook op zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur de vooraf aangevraagde/gereserveerde boeken worden afgehaald bij de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. Boeken inleveren mag ook. Meer info zie ook www.bibliotheekkatwijk.nl