Afbeelding
Foto: pr

Afscheid huisarts Rietbroek

Ingezonden n 2020. We hebben met elkaar een heel bijzonder jaar achter de rug.

Een jaar van onzekerheid over onze gezondheid, met name door het ons allen bekende Corona virus. Ziekte, verdriet, teleurstellingen maar ook weer hoop op een gezondere samenleving komend jaar.

Zelf heb ik het heel erg jammer gevonden om u/jullie niet gezien te hebben op mijn afscheidsreceptie eind maart 2020, die uiteraard door het Corona virus niet doorging. Na bijna 36 jaar stop ik nu als huisarts in Rijnsburg. Deze zomer en ook in de kerstperiode heb ik nog een aantal dagen gewerkt op de huisartsenpraktijk. Daar heb ik alsnog van een aantal mensen afscheid kunnen nemen.

Ik wil u allen bedanken voor het vertrouwen dat u mij hebt gegeven deze lange tijd. Ook wil ik graag iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan de 4 schitterende, ingebonden boeken. Ieder op zijn eigen wijze heeft een of meerdere pagina’s aangeleverd bij mijn trouwe doktersassistente Annie. Mooie anekdotes, hartelijk wensen, foto’s en gedichten. Van alles wat. Heel bijzonder hoeveel inspanning u heeft gedaan voor mij.

Ook kreeg ik thuis van mijn “oude“ patiënten flessen wijn, gelukwensen, bloemen, geschenkbonnen enz. 2020 geeft mij, ondanks de teleurstelling u niet persoonlijk de hand te hebben kunnen geven, een gelukkig en voldaan gevoel.

Veel gezondheid en geluk voor een ieder en nogmaals: het was een genot om uw huisarts te mogen zijn. | Foto: pr.


Ruud Rietbroek