Afbeelding
Foto: pr

Makreelverkoopactie voor Labourward

visactie n Stichting Labourward houdt weer de jaarlijkse makreel verkoop op donderdag 17 en vrijdag 18 december.

De stichting zet zich in voor betere geboorte zorg in Afrika en vele andere activiteiten. In 2021 hoopt men waterputten te plaatsen die hoog nodig zijn om de lokale bevolking in de eerste levens behoefte te kunnen voor zien. Ook wordt er een container met medische spullen gestuurd.

De makrelen kosten één voor € 3,00 en twee voor € 5,00. De vis is gesponsord door rederij Vrolijk en gerookt door Admiraal de Witt. Bestellen kan deze week bij Marijke Hoek 06-37616058 of bij Willeke Plug 06-30719937. Ze worden bezorgd. Sponsoren kan door middel van een gift op rekeningnummer NL17RABO0304890731 t.n.v. stichting Labour Ward.


Inschrijving Kippenloop wordt uitgesteld

wandelmarathon n De zeventiende editie van de Kippenloop is gepland op zaterdag 12 juni. Door het coronavirus is het onzeker of het evenement doorgang kan vinden.

Het bestuur heeft daarom besloten de inschrijving van het evenement te verplaatsen. Inschrijven op 1 januari is dus niet mogelijk. Eind maart neemt het bestuur een definitief besluit of het evenement door kan gaan of niet. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en we houden u op de hoogte als er meer bekend is.


Kippenloop 2020

Door corona zijn dit jaar veel evenementen afgelast, zo ook de zestiende editie van de Kippen- en Kuikenloop. KWF Kankerbestrijding en Stichting KiKa lopen hierdoor veel inkomsten mis in de strijd tegen kanker. Na aftrek van reeds gemaakte kosten kon dit jaar toch nog een mooi bedrag, afkomstig uit inschrijf- en sponsorgelden, worden overgemaakt.