Positief opvoeden voor gescheiden ouders

Online n Op 19 januari start het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) de gratis online cursus ‘Positief opvoeden voor gescheiden ouders’.

Als gevolg van een scheiding kun je als ouder met allerlei problemen te maken krijgen. Vind je het moeilijk je kinderen te helpen bij het omgaan met de gevolgen van de scheiding? Of heb je moeite om je eigen leven weer op te pakken na de scheiding? Heb je soms of vaak ruzie met je voormalige partner? Hoe vind je een nieuwe balans?

De Triple P-training Positief opvoeden voor gescheiden ouders geeft je simpele, duidelijke handvatten over hoe om te gaan met de gevolgen van de scheiding.

De cursus bestaat uit vijf online bijeenkomsten en een telefonisch contact en start op dinsdag 19 januari van 19.00-21.30 uur. De cursus is gratis.

Voor aanmelden of meer informatie ga naar www.cjghillegom.nl


Online kerstviering Rehobothwijk

‘Immanuël’ n is het thema van de kerstviering die de Rehobothwijk op dinsdag 22 december, 20.00 tot 21.00 uur, hoopt te organiseren.

Juist in óf ondanks deze vreemde corona-tijd voelen dat God met ons is, daar wordt voor gebeden, over gelezen en gezongen. Gedichten, bijbellezing en de overdenking door ds. D.M. Heikoop worden omlijst door muzikale bijdragen van John Haasnoot, Nicole de Jong en Vincent van Schie.

Hoewel in het Maranathacentrum slechts beperkt gasten aanwezig kunnen zijn, is online natuurlijk iedereen van harte welkom om dit kerstmoment mee te maken. De link naar de uitzending zal te vinden zijn op de website www.hervormdkatwijk.nl