Online kerstzang uit de Nieuwe Kerk

kerst n Op donderdag 24 december, om 19.45 uur, is er de traditionele kerstsamenkomst vanuit de Nieuwe Kerk. Dit maal alleen te beluisteren via kerkomroep.nl of rechtstreeks via http://nieuwekerk.hervormdkatwijk,nl/

De aanvang is om Ds. J. Geene spreekt een meditatie uit en de heer Bergman verzorgt de liturgie. De zang is afkomstig van de kerstavond 2018. Medewerking Katwijks Christelijk mannenkoor Jubilate o.l.v. Arthur Postma, organist Arjan Wolfswinkel, de sopraan Jacomina van der Plas Vooijs en 1500 aanwezigen.


Dit jaar geen Kerst-inn

geannuleerd n Tot de grote spijt en teleurstelling van de organiserende commissie is het dit jaar niet mogelijk om de jaarlijkse Kerst-inn te vieren in De Coligny vanwege covid 19.

"Vanwege de huidige RIVM-regels en de anderhalve meter-regel zijn wie genoodzaakt om de Kerst-inn niet door te laten gaan dit jaar", zegt Marco van Rijn. "Wij hopen dat wij volgend jaar iedereen weer kunnen verwelkomen op eerste kerstdag 2021".


Online advent vieren met CGK Rijnsburg

rijnsburg n Op zondagavond 20 december, vanaf iets voor 20.00 uur, is op de website van de Chr. Gereformeerde Kerk in Rijnsburg een speciaal adventsprogramma te zien en te beluisteren.

Kon in de afgelopen jaren iedereen in de kerk meezingen tijdens een zangdienst, nu is dit onmogelijk. Corona maakt gelukkig ook vindingrijk. Zo ontstond het idee voor een programma, dat zo via de website kon worden uitgezonden.

Met een grote groep mensen die hun vocale, muzikale en technische talenten beschikbaar stelden, is een mooi coronaproof programma samengesteld. Het thema luidt ‘Komt verwondert u'. Ds. Den Butter houdt een overdenking over dit onderwerp.

Nieuwsgierig geworden? Stem af op www.cgkrijnsburg.nl