Kerstdienst AOBK via RTV Katwijk

senioren n Ramen en deuren open in de koude december maand is dat niet een beetje vreemd? Nee de mensen zingen zichzelf warm, het wordt afgeraden in de kerk, het mag niet in een stadion maar thuis mag er uit volle borst worden meegezongen en iedereen mag het horen daarom deze oproep.

Op maandag 14 december zendt RTV Katwijk om 16.00 uur de gezamenlijke kerstdienst uit van de AOBK en het WZK vanuit de Nieuwe Kerk zodat iedereen deze dienst, onder leiding van ds. J. Smit, kan beluisteren en meezingen.


De opname zijn verzorgd door de Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee die hiermee veel ouderen een geweldige kerstmiddag bezorgen nu hun vertrouwde kerstmiddag in de Zwanenburg geen doorgang kan vinden. Zo krijgen de mensen toch een gevoel van saamhorigheid en kunnen er zelfs nog meer mensen de dienst volgen dan gebruikelijk.


Versboxactie van Keurslagerij Bob Owel

kerstactie n in de Katwijk Speciaal van vorige week stond een artikel over een genereus gebaar van Keurslager Bob Owel in samenwerking met Uitgeverij Verhagen.

De slager aan het Hoornesplein wil tien versboxen met een winkelwaarde van 100 euro weggeven aan mensen die het minder goed hebben.

Inmiddels zijn er al heel veel reacties binnengekomen. Hartverwarmend om te zien dat mensen naar elkaar omkijken. Toch nog één keer de oproep om nog eens rond te kijken. Wie heeft het niet zo breed? Bij wie zou een versbox meer dan van pas komen?

Reageren kan vóór 16 december via redactie@katwijkspeciaal.nl

Vergeet vooral niet uw eigen adres en dat van de begunstigde te vermelden.