DUNAatelier weer open

hervatting n Het DUNAatelier is sinds vrijdag 20 november weer open en wel van vrijdag tot zondag, telkens van 13.30 tot 16.30 uur.

Door de sluiting is het programma, dat nog maar eens is bijgevoegd, gewijzigd. De geplande expositie van de Katwijkerkring bestond uit twee delen: Stad en Land.


De expositie Stad in de maand december, is verplaatst naar het voorjaar van 2021. De expositie Land loopt nu door tot en met 10 januari.

Tijdens de feestdagen is het DUNAatelier gesloten van 25 tot en met 27 december en van 1 tot en met 3 januari.


Opbrengst collecte Alzheimer Nederland

Record n De collecte van Alzheimer Nederland eerder deze maand heeft in de gemeente Katwijk €15.924,59 opgeleverd.

Circa 95 collectanten haalden tezamen ruim 13.000 euro contact geld op, daarnaast werd er bijna 3.000 euro digitaal opgehaald. Voor het zesde jaar op rij is de opbrengst gestegen: er werd bij 12% meer opgehaald dan vorig jaar, ondanks dat er een stuk minder collectanten actief waren. De organisatie bedankt hiervoor alle gevers en collectanten.


In het voorjaar werden door de coronacrisis veel collectes afgelast en ook in het najaar besloot een aantal goede doelen om louter digitaal te collecteren. Fysiek collecteren bleek ondanks corona echter uitstekend mogelijk, met wederom een puik eindresultaat in onze gemeente. In Katwijk werd zo’n €7.500,- opgehaald, Rijnsburg volgde met €6.000,- en Valkenburg droeg zo’n €2.500,- bij aan de totale opbrengst.