Niki Smit. | Foto: pr
Niki Smit. | Foto: pr Foto: pr

Ontwerpwedstrijd 100% Coco

creatief n Tot 24 november loopt er een speciale ontwerpwedstrijd: ontwerp jouw eigen 100% cover met je meest uitbundige outfit én win.

Deze maand staat bibliotheek Katwijk in het teken van de modemaand. Daarom wordt er in samenwerking met Readshop Rijnsburg een ontwerpwedstrijd georganiseerd.

Dit ook naar aanleiding van het gloednieuwe jeugdboek ‘100% Coco Tokyo’ van schrijfster Niki Smit. Haal je lege cover op bij Readshop Rijnsburg en maak een zo creatief mogelijk omslagontwerp voor jouw 100% boek. Je kunt de cover vóór 24 november inleveren bij Readshop Rijnsburg. Of bij de bibliotheekvestigingen als deze vanaf 19 november weer open zijn. 100% Mila, 100% Dylan, het kan allemaal. Meedoen is gratis. En weet je wie er in de jury zit? Schrijfster Niki Smit! De winnaar krijgt een boekenbon.

Niki Smit is schrijfster en illustrator en heeft een grote passie voor mode, vintage en grote steden zoals New York, Parijs en Tokyo. De 100% boeken vertellen je alles over mode maar bijvoorbeeld ook over school, vriendschap en liefde. De boodschap is altijd: blijf 100% jezelf.
Natuurlijk is haar nieuwste boek te verkrijgen bij Readshop Rijnsburg en later ook in de bibliotheek.