Online 4YOUth kids-dienst

jeugddienst n Er zijn weer allerlei maatregelen van kracht en dat zorgt ervoor dat wij niet met zijn allen naar de kerk kunnen. Toch kunnen we niet langer wachten op een 4 YOUth kids-dienst.

Zondag 15 november gaat ds. Van den Bosch om 10.00 uur live vanuit de Ichthuskerk.


Om er toch een beetje bij te kunnen zijn, kunnen de kinderen meedoen aan een kleurwedstrijd. Deze is te downloaden op www.hervormdkatwijk.nl De platen die worden ingeleverd in de brievenbus bij koster Piet (Meeuwenlaan 112) of in de brievenbus van Nadine (Heggerank 30) worden in de kerk opgehangen en doen mee aan de wedstrijd.


Het thema van de dienst is 'Meisjes wachten op de bruidegom'.


IKC+ houdt online bewonersavonden

infosessie n Op woensdag 18 november vindt de tweede online bewonersavonden plaats via Microsoft Teams over de ontwikkelingen rondom het project Integraal Kindcentrum plus (IKC+).

De bijeenkomst is bedoeld om bewoners te informeren over de ontwikkelingen en hen de gelegenheid te geven hierover vragen te stellen.


In de afgelopen periode is gewerkt aan het ontwerp voor het IKC+, de herinrichting van de openbare ruimte en de plannen voor de kavel naast het IKC+. Op 18 november zal in de online bijeenkomst ingaan worden op de plannen voor de kavel naast het IKC+. Aanmelden kan door een mail te sturen naar m.boers-vandermeij@katwijk.nl Woensdag 18 november, van 19.30 uur tot 21.00 uur (max. half uur uitloop): perceel naast het IKC+.