De Brug stopt tijdelijk inname van goederen

kringloop n Om de veiligheid van de medewerkers de garanderen is kringloopwinkel De Brug vanaf maandag 26 oktober tijdelijk gestopt met het aannemen van spullen. De maatregel geldt in ieder geval voor de komende week.

Nu het aantal corona-besmettingen toeneemt zijn enkele kringloopbedrijven in de regio gesloten of nemen geen goederen meer aan. Dat heeft geleid tot een te grote hoeveelheid goederen die dagelijks bij De Brug Kringloop worden afgegeven.

De winkel blijft wel gewoon open, maar met de bestaande beperkingen van een maximum aantal klanten. Ook het ophalen van goederen gaat door. Er is wel sprake van een wachtlijst van ruim 3 weken.


K&O schort cursussen op

opgeschort n Het bestuur van K&O Katwijk heeft besloten om alle cursussen voor de maanden november en december op te schorten. Dit onder druk van de huidige corona-ontwikkelingen.

Er komen namelijk steeds meer docenten en cursisten bij wie het gevoel van veiligheid gaat afnemen. Met dit besluit wil men voorkomen dat de cursussen een mogelijke besmettingshaard zijn.

In afwachting van de ontwikkelingen en de regelgeving van de overheid is het streven dat vanaf januari de cursussen weer worden hervat. Docenten en cursisten zullen tijdig op de hoogte worden gebracht.


Tip de redactie!

Heeft u nieuws of een tip? Neemt u dan even contact op met de redactie!

Dat kan via tel. 06-13017660 of redactie@katwijkspeciaal.nl