Online benefiet voor Bangladesh

event n Acht Leidse studenten houden op 31 oktober een online benefiet voor de ontwikkelingsorganisatie MIVA. Met de actie willen de studenten zo veel mogelijk geld ophalen om zo een tweede ambulance in het grootste vluchtelingenkamp van Bangladesh realiseren. Het online benefiet is gratis te bezoeken via Zoom.

Acht Leidse studenten van de opleiding Communicatie aan de Hogeschool Leiden zijn samen het evenementenbureau ‘Live Events’ gestart. Dit hebben zij gedaan in opdracht van MIVA. MIVA is een ontwikkelingsorganisatie zet zich in voor vervoers- en communicatiemiddelen in ontwikkelingslanden. Live Events heeft het online evenement opgezet met oog op betere gezondheidszorg in het vluchtelingenkamp. Met het opgehaalde geld hopen zij een tweede ambulance te realiseren.

Er komt een gastspreekster van het reisbureau Fair2Travel om haar ervaringen met Bangladesh delen, er is een pubquiz en bezoekers kunnen meekoken met een typisch Bengaals gerecht. Ook worden er verschillende mooie items geveild. Ook komt de Leidse zangers Dailah iets zingen. Het online benefiet vindt zaterdag 31 oktober vanaf 16.00 uur online plaats via Zoom en is gratis te bezoeken. Voor meer informatie en inschrijven via https://linktr.ee/liveeventsleiden.