Activiteiten Vrouwennetwerk opgeschort

afgelast n De ochtendbijeenkomsten van Netwerk Vrouwen van Katwijk en Omgeving, zijn door de Coronacrisis helaas opgeschort tot 1 januari.

Te zijner tijd volgt informatie via de plaatselijke kranten melden en via www.netwerkvrouwenvankatwijk.nl wat het programma zal zijn.


Op woensdag 23 september zou de langverwachte middagvoorstelling van Soldaat van Oranje plaatsvinden voor de dames van het Netwerk Vrouwen van Katwijk en Omgeving. Tot grote teleurstelling werd de voorstelling die ochtend afgemeld omdat er veel spelers ziek zijn. Op de zeer korte termijn was dit niet meer te herstellen.

De toegangskaarten, die men hiervan in bezit heeft, moeten worden ingeleverd bij Janny Zuijderduijn of Willy Zuijderduijn, dan zullen zij zorgen dat u uw geld terugkrijgt. Telefoonnummers staan in het boekje of op de website.


Roeier Bacchus herenteam overleden

inmemoriam n Donderdag ontving het bestuur van Roeivereniging Ferox het verdrietige bericht dat de roeier van het Bacchus herenteam, die eergisteravond werd opgenomen op de IC na een aanvaring tussen de Bacchus roeisloep en een vrachtschip, is overleden.

Hij werd in 2019 lid van de vereniging en was een enthousiast en zeer betrokken verenigingslid. Ook afgelopen dinsdag zat hij, zoals altijd, op stuurboord drie. Wie had kunnen bedenken dat een fijne dinsdagavondtraining in zo'n drama zou eindigen. Helaas heeft hij het vreselijke ongeluk niet overleefd. Hij is 63 jaar geworden.