Bibliotheekvestigingen open met aanpassingen

Open n De bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg zijn open voor publiek met aangepaste maatregelen vanwege de coronacrisis. In de bibliotheek worden de maatregelen van het kabinet om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, nageleefd. Sinds 15 oktober gelden bestaande en nieuwe regels.

Het uitleenpunt de Roskam in Katwijk a/d Rijn is tijdelijk gesloten. Vestiging Rijnsburg is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00-17:00 uur en op zaterdag van 10:00-13:00 uur. Vestiging Valkenburg is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00-17:00 uur, op zaterdag gesloten.


Aan bezoekers van de bibliotheek wordt gevraagd zich aan een aantal basisregels te houden:


De bibliotheek zorgt voor maximale hygiƫne in de bibliotheekruimte. Er is desinfectiemiddel aanwezig. Met opschriften worden de bezoekers erop gewezen altijd alert te zijn om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.

Van bezoekers die in de Hoofdbibliotheek en Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever willen verblijven voor studie of werk vragen we om een registratieformulier (naam, email, telefoonnummer) in te vullen voor eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD.
Ook bezoekers van activiteiten, zoals lezingen/ films moeten geregistreerd worden zodat het bron- en contactonderzoek gemakkelijker wordt voor de GGD. Dit geldt ook bij activiteiten in het digiTaalhuis.