RTV Katwijk en Verhagen Media op bezoek bij Sinterklaas

live n Sinterklaas heeft hoogstpersoonlijk Burgemeester Visser, RTV Katwijk en Verhagen Media uitgenodigd om naar zijn geheime huiskamer te komen om hem daar toch te begroeten en er meteen een live televisie-uitzending van te maken.

Een voorrecht die niet velen ten deel valt. In verband met corona kan er in geen enkele gemeente een intocht zijn, maar omdat Sint in onze gemeente altijd zo allerhartelijkst wordt verwelkomd door de burgemeester en honderden ouders en kinderen doet hij deze uitnodiging speciaal aan Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Sint vertelde telefonisch zo te genieten van alle kinderen, dat zij een foto mogen insturen en een vraag stellen, zodat Sint deze tijdens deze coronaproof uitzending zoveel mogelijk kan laten zien en beantwoorden. Ouders van kinderen mogen zelfs een filmpje insturen. We gaan er met zijn allen een echt Sinterklaasfeest van maken. Foto's, vragen en filmpjes kunnen worden gestuurd aan redactie@allesoverkatwijk.nl onder vermelding ‘Sinterklaasfeest'.


De live televisie-uitzending vindt plaats op RTV Katwijk op zaterdag 14 november van 10.00 tot 12.00 uur.


Zangavond via Kerkomroep

HERVORMINGSDAG n De Evangelisatiecommissie van de Hervormde Gemeente van Katwijk aan Zee zendt op woensdag 28 oktober vanaf 19.50 uur een zangavond uit ter gelegenheid van de herden­king van de Kerkhervorming. Dit is een opname van de Hervormingszangavond van 28 oktober 2015 in de Oude. Via de site van de Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee is deze uitzending mee te beleven.

De uitzending begint om met samenzang. De leiding is in handen van ds. B, Weegink en dhr. E.J. Bergman. het thema van deze avond is ‘Reformatie’

De organist is Rein van Duijn. De samenzang wordt afgewisseld door koorzang van Chr. Katwijks jong mannenkoor Sjir El Sjaddai.