Klankmeditatie bij Muziekschool Katwijk

cursus n Veel mensen hebben behoefte af en toe de hectiek van de dag van zich af te laten glijden. Willen wel tijd nemen voor ontspanning maar komen er eenvoudigweg niet aan toe. Deze tijd van corona kan ook voor veel stress zorgen.


Om te helpen met het vinden dat rustmoment, start Muziekschool Katwijk met een serie van klankmeditatie-uurtjes die voor de nodige ontspanning kunnen zorgen.
Het samen mediteren, ondergaan (klankschalen) en maken van klanken geeft een sterk weldadig effect. Ook krijg je tips en meditaties aangereikt die je zelf thuis kunt doen.
Elke les verdiepen we de geleide meditatie door: aandacht voor je lichaam en de (ont)spanningsgebieden daarin; de werking van klank daarop via klankschalen en andere instrumenten; de invloed van je stem op het welzijn van je lichaam (hierbij gaat het niet om goed gebruik van je stem maar om het ervaren van de werking van de diverse klanken in je lichaam; het vraagt geen specifieke scholing en is uitvoerbaar voor iedereen).

Deze klankmeditatiecursus beslaat 6 maandagmiddagen van 17.00 tot 18.00 uur, kost € 90,00 en kan bij voldoende aanmeldingen starten op 4 november. Meer informatie en inschrijven kan op www.muziekschoolkatwijk.nl of bel naar 071-4065781.