Praat mee met CDA over wonen

Online n Op woensdag 30 september organiseert het CDA een online sessie over wonen.


Een woning zoeken is op dit moment een drama in onze gemeente. Er is een enorm tekort aan betaalbare (starters)woningen, doorstroom verloopt moeizaam en ook voor senioren is het lastig iets geschikts te vinden. Op dit moment werken we met de gemeente aan een woonagenda voor de komende jaren. Dat is een document waarin we gaan bepalen hoe we de woningmarkt de komende jaren willen organiseren.

CDA woordvoerder wonen en fractievoorzitter Barend Tensen gaat daarom graag online met starters in gesprek om te horen waar jullie tegenaan lopen. Dan kunnen wij dat meenemen in de gemeenteraad. De online sessie, via Microsoft Teams, is op woensdag 30 september, van 19.15 tot 20.30 uur. Aanmelden kan nu aan door een mailtje te sturen naar fractie@cdakatwijk.nl. Dan sturen wordt een link toegestuurd om in te loggen. Wees er snel bij want er is een limiet aan het aantal deelnemers.


Zwerfafval opruimen met Alex en Joy

Hondentraining n Dinsdag 20 oktober komt labrador Joy van stichting Enjoycleaningup naar Katwijk. Joy jaagt op plastic zwerfafval.

Er is een training van 10.00-12.00 uur voor met name de jeugd mét je hond natuurlijk en in de middag is er een training voor volwassenen met hun hond. De traning begint natuurlijk met een demonstratie door Joy en Bas. De gedachte is: er zijn 2 miljoen honden in Nederland. Als je dan tóch naar buiten gaat, doe dan iets goeds voor elkaar. Gratis verplichte aanmelding via jutterskatwijk@gmail.com. Verzamelen bij Scum op parkeerterrein De Noordduinen. Er is een maximum van 15 deelnemers per sessie. Deelname is gratis.