Blokfluiten bij UNI Katwijk

muziekles n Voor kinderen vanaf 6 jaar die willen beginnen met muziek maken, start UNI Katwijk vanwege groot succes weer met een nieuwe klas voor blokfluitles. Op speelse wijze raken kinderen vertrouwd met muziek, noten lezen en samenspelen.

Blokfluitlessen zijn voor de meeste kinderen de eerste stap om te ervaren hoe leuk muziek maken is! De lessen vinden iedere woensdagmiddag plaats en in de nieuw te starten klas is nog een enkel plaatsje beschikbaar! Ben je nieuwsgierig en lijkt het je leuk om jouw kind kennis te laten maken met alles wat met muziek te maken heeft? Mail dan even naar secretaris@uni-katwijk.nl


Reinier Sonneveld te gast bij Kruispunt

kruispunt n Op zondag 27 september komt Reinier Sonneveld naar Evangelische Gemeente 't Kruispunt om te spreken over de kern van het christelijke geloof.

De dienst begint om 10.00 uur in het Andreascollege, locatie Rijnmond, Louise de Colignylaan 2. Men hoeft zich voor deze dienst niet op te geven, alleen de achteringang van de school zal open zijn en daar zal er ook een registratie plaatsvinden.


Leer een taal

Cursus n Er zijn nog enige plaatsen vrij bij de avondcursussen Italiaans, er is keus uit niveau 1 en 2. Start op woensdagavond 7 oktober. Niveau 4. Start op dinsdagavond 6 oktober.

Frans 5 niveau 5: Start op maandagavond 21 september. Men kan een proefles nemen en later instromen. Spaans niveau 2: Start op donderdagavond 24 september. Men kan een proefles nemen en later instromen.

Meer informatie en inschrijven via www.kenokatwijk.nl of op tel. 071-4016400.