Juf Jenny Molenaar en juf Lia Tjabringa namen afscheid van de Marnixschool. | Foto: PR
Juf Jenny Molenaar en juf Lia Tjabringa namen afscheid van de Marnixschool. | Foto: PR Foto:

Marnixschool neemt afscheid van 2 juffen

bedankt! n Op donderdag 17 september namen juf Jenny Molenaar en juf Lia Tjabringa afscheid van De Marnixschool. Ruim 40 jaar geleden begonnen ze er als leerkracht voor de klas en nu neemt juf Jenny afscheid als adjunct-directeur en juf Lia als intern begeleider.


Afgelopen donderdag kwamen ze in een versierde camper aan op school. De juffen werden op het schoolplein door alle kinderen hartelijk verwelkomd met vlaggen, slierten en bogen en werden ook nog toegezongen. Daarna moesten ze in iedere klas opdrachten doen en kregen ze als beloning iedere keer een versiering. Zo kwamen de juffen er steeds feestelijker uit te zien.

Tijdens een aangepaste receptie konden ouders en andere genodigden ’s middags afscheid nemen van juf Lia en juf Jenny. Voor sommige ouders was het extra bijzonder, omdat zij zelf ook nog les hadden gekregen van de juffen. De feestelijke dag werd afgesloten met een barbecue met de collega’s.

Het was een prachtige dag en we zullen juf Lia en juf Jenny missen, maar we hopen dat ze zullen genieten van hun welverdiende pensioen.