Buurtsoep weer van start

Hoornes n De deuren van de Pniƫlkerk gaan zondag 13 september weer open voor de maandelijkse Buurtsoep.

Van 13.00 tot 14.30 uur worden heerlijke soepen en broodjes geserveerd voor buurtbewoners.
Gezelligheid en onderling contact zijn ingrediƫnten die centraal staan tijdens de Buurtsoep.

Er is kinderoppas is aanwezig.
De bijeenkomsten zullen op een aangepaste wijze plaatsvinden, waarbij de voorschriften van de overheid in acht worden genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.


Online Katwijkse Pubquiz

Bibliotheek n Op woensdag 23 september om 20.00 uur ontvangt Bibliotheek Katwijk de schrijvers Leendert de Vink en Jaap van der Marel van het populaire Katwijks woordenboek om met iedereen die dat wil online de Katwijkse Pubquiz te spelen.

Om 20.00 uur begint het online Kattekse uurtje vanuit de bibliotheek met een kort interview waarin de makers vertellen over de totstandkoming van het Katwijks Woordenboek.


Na 10 minuten begint de quiz waarin de deelnemers vanuit hun eigen huis hun kennis over de betekenis van allerlei Katwijkse woorden en uitdrukkingen kunnen testen. De bibliotheek nodigt vier Katwijkers ter plekke uit en een van hen gaat met de felbegeerde hoofdprijs, een stikkezak met zeekaken, naar huis.


De pubquiz is gratis en openbaar te volgen via livestream op Facebook live en YouTube live van Bibliotheek Katwijk. Als je een reminder wilt ontvangen, dan kun je een mailtje sturen naar apauwels@bibliotheekkatwijk.nl
Op 23 september krijg je dan een link toegestuurd naar de live-uitzending die om 20.00 uur begint.