V.l.n.r: Alex Bouwman, Lida van der Bent, Dirk van Klaveren en Mariëlle van der Meij. | Foto: Piet van Kampen
V.l.n.r: Alex Bouwman, Lida van der Bent, Dirk van Klaveren en Mariëlle van der Meij. | Foto: Piet van Kampen Foto:

Van Klaveren Groente en Fruit ziet er tip-top uit

n Veel positieve reacties na verbouwing

heropening n Nadat de bekende groente- en fruitwinkel aan de Jan Tooropstraat/hoek Sluisweg twee weken dicht was vanwege een grondige verbouwing, opende eigenaar Dirk van Klaveren op 28 augustus de deuren. In twee weken tijd werd de zaak geheel gestript en het resultaat is er dan ook naar. Een prachtig, overzichtelijk en ruim verspaleis.

Door Piet van Kampen

Dirk, die al vanaf zijn tiende jaar met venten begon is het vak met de paplepel ingegoten. Na de nieuwbouw in 2000 heeft de winkel van de trotse eigenaar wederom een moderne en eigentijdse metamorfose ondergaan. Was het assortiment in zijn jonge jaren nog vrij beperkt, er is de loop der tijd een enorme aanwas van producten bijgekomen. Van Klaveren bleef de trend volgen en biedt de zeer trouwe klantenkring een ruime keuze. Naast de bekende soorten groente en fruit van Hollandse bodem is er ook een keur aan exoten te koop. Daarnaast kan de consument een keuze maken uit verse groente- en fruitsalades, maaltijd- en pastasalades, vruchtentoetjes en ’s winters ook de traditionele stamppotten. Verse jus d’orange en smoothies zijn er voor de broodnodige vitaminen.

Daarnaast kan de consument een keuze maken uit verse groente- en fruitsalades, maaltijd- en pastasalades, vruchtentoetjes en s’winters ook de traditionele stamppotten. Verse jus d’orange en smoothies zijn er voor de vitamientjes.


Service

Van Klaveren is echt nog zo’n gezellige buurtwinkel waar Dirk en zijn 11 medewerkers de klanten kennen. ‘Als iemand een ons vers gesneden groente wil hebben kan dat. Ook als er om een halve komkommer wordt gevraagd helpen wij deze klant met plezier’, geeft Dirk aan hoe hij maatwerk levert aan de consument die daar behoefte aan heeft. Voor een particuliere bestelling van enige waarde rijdt de bekende auto door het dorp. Maar ook veel horecabedrijven behoren tot de vaste klantenkring van het bedrijf dat een goede naam heeft verworven. Dat de verbouwing van de winkel een goede zaak is geweest, mag wel blijken uit de vele positieve reacties die de klanten hiervoor hadden. Dirk: ‘Van leuk, prima tot echt mooi geworden.’ Hij glimt als hij dit vertelt. Een blijde ondernemer.

Van Klaveren Groente en Fruit is gevestigd aan de Jan Tooropstraat 59 en voor en bestelling kan de klant bellen op nummer 40720001.