Familiekoor Ichthus zingt 'Songs of Expectation'

concert n In een tijd waar zingen in een koor niet altijd vanzelfsprekend is, zijn verschillende Katwijkse koren toch weer aan het repeteren geslagen. Dit geheel volgens de richtlijnen van het RIVM, het Koornetwerk en de voorschriften van de locatie waar het koor oefent. Een van die koren is het Familiekoor Ichthus uit Katwijk. Het koor rond de familie Klok is zelfs al zover dat het een concert gaat geven. Het thema luidt 'Songs of Expectation'.

Het koor o.l.v. dirigent Jan Verhoef pakt direct uit als het gaat om de muzikale ondersteuning en begeleiding. Het orgel wordt bespeeld door André van Vliet en de vleugel door Jan Lenselink . Arjan en Edith Post bespelen de trompet. Allen musici die regelmatig te zien en te horen zijn in het TV programma ´Nederland Zingt´. Koor en musici staan garant voor een bijzondere avond.

Het concert,wordt gehouden op vrijdag 18 september in de Immanuelkerk in Rijnsburg en begint om 20.00 uur. De kerk is vanaf 19.30 uur geopend. Het concert is geheel volgens de richtlijnen van het RIVM en het Koornetwerk. Let op: i.v.m. met het maximaal aantal plaatsen dat beschikbaar is, is aanmelden verplicht. Stuur daarom een mail naar cjmuziek@gmail.com De toegangsprijs bedraagt 12 euro.