Muziek op schoot in de bibliotheek

Bibliotheek n In samenwerking met Muziekschool Katwijk is er op woensdagochtend 2 september tweemaal een Muziek-op-schoot-Sing-In in de Hoofdbibliotheek Katwijk: één voor baby’s/peuters en één voor kleuters. Lilian van der Peet van Muziekschool Katwijk gaat, samen met de kinderen, leuke muzikale activiteiten uitvoeren. Kom gezellig meedoen en ervaar hoe leuk de combinatie tussen jonge kinderen en muziek is.

Kinderen hebben enorm veel plezier in muziek en leren er veel van. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat muziek een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van je kind. Je kunt al bij de Muziekschool Katwijk terecht als je baby vier maanden oud is. Tijdens de Sing in/Muziek op schoot-bijeenkomsten zet je kind zijn eerste stapjes in de muziek en kun je even proeven aan een muzikaal feestje. Laat jouw kleintje ook genieten van muziek.


Op woensdagochtend 2 september is er in de Hoofdbibliotheek: van 9.15 tot 10.00 uur een Sing In voor baby’s/peuters (4 maanden tot 2 jaar) én van 10.15 tot 11.00 uur een Sing In voor peuters/kleuters (2-4 jaar).

Voor beide workshops zijn 8 kaarten beschikbaar. Een kaart is voor 1 kind plus 1 begeleider. De toegang is € 3,00.

Tijdens de workshops worden de basismaatregelen van de Nederlandse corona-aanpak, zoals de anderhalve meter, gevolgd. Toegangskaarten voor de twee workshops zijn te verkrijgen in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en via www.bibliotheekkatwijk.nl