In de Princestraat is sinds kort de nieuwe  Vandyck Experience Store van de Nachtwacht te vinden. | Foto: PR
In de Princestraat is sinds kort de nieuwe Vandyck Experience Store van de Nachtwacht te vinden. | Foto: PR Foto: pr

De Nachtwacht opent Vandyck Experience Store

nieuw n In de Princestraat is vanaf donderdag 13 augustus de nieuwe winkel van De Nachtwacht Katwijk te vinden. In het pand waar voorheen Intertoys gevestigd was, openen Marijke en Paul Krispijn een Vandyck Experience Store. In deze winkel zullen zij de volledige collectie van Vandyck gaan aanbieden.


Marijke Krispijn dacht al een tijdje over uitbreiding. “In onze winkel in ’t Heen zijn wij met name gespecialiseerd in de diverse merken boxsprings en qua bedtextiel zijn we daar uit ons jasje gegroeid. Er is daar simpelweg onvoldoende ruimte om de hele collectie van Vandyck te promoten, terwijl het merk dat wel verdient. Vandyck heeft de voorbije 100 jaar haar kwaliteit meer dan bewezen en wij zijn er dan ook trots op een speciaalzaak van dit merk te gaan openen.”


Juiste moment

Toen in de Princestraat een geschikt pand beschikbaar kwam, was het besluit snel genomen en komt er voor Marijke weer een droom uit. “Soms vallen puzzelstukjes zomaar op hun plaats en zo voelt het nu voor ons. Het is het juiste moment voor de volgende stap,” zegt Marijke. In de Vandyck Experience Store zullen zij naast het bekende bedtextiel ook bedden, kussens, badtextiel en accessoires van Vandyck gaan verkopen.


Verbouwingsverkoop

Terwijl de plannen voor de inrichting van Vandyck Experience store worden uitgewerkt, zal winkel een tijdelijke aankleding krijgen, waardoor de winkel alvast open kan. “Het liefst begon ik vandaag al met de hele collectie in de Princestraat,” zegt Marijke, “maar er moet eerst verbouwd worden om de Experience Store goed tot zijn recht te laten. Daarom starten wij op 13 augustus alvast met een “Verbouwingsverkoop” waarbij men bijvoorbeeld twee mooie dekbedovertrekken kan kopen voor de prijs van één,” vervolgt Marijke. “Hiervoor gaat de hele voorraad Vandyck artikelen uit ’t Heen naar de Princestraat en hebben extra producten kunnen bemachtigen die wij met een mooie korting aanbieden. Na 13 augustus zijn we in de Princestraat op donderdag, vrijdag, zaterdag en maandag open.”


Aanbod

“Dat wij nu een nieuwe winkel openen, wil niet zeggen dat we uit ’t Heen vertrekken,” verduidelijkt Marijke.

“Daar gaan we gewoon door met de andere mooie producten die we aanbieden. We zijn nu druk op zoek naar een team medewerkers dat ons gaat helpen van beide winkels een succes te maken. In september gaan we de winkel in de Princestraat verbouwen. Medio oktober gaat de Vandyck Experience Store officieel open en is daar het complete aanbod uit de nieuwste collectie van Vandyck te vinden.”