Activiteiten Natuurcentrum

natuur n Woensdagmiddag 5 augustus zijn er twee activiteiten van het Natuurcentrum Katwijk: een Zeeles en een Natuur Weetjes Wandeling.

Natuurgids Moedertje Groenverzorgt woensdagmiddag 5 augustus een Natuur Weetjes Wandeling door de duinen en over het strand. Je gaat struinen door de duinen en over het strand, terwijl in teams gestreden wordt wie de meeste weetjes weet. Omdat de Natuur Weetjes Wandeling ongeveer twee uur duurt en er een stuk gewandeld wordt is de minimale leeftijd 7 jaar.

De start is bij de Soefitempel, Zuidduinseweg 5. Graag 10 minuten voor de start aanwezig zijn, en denk aan water en goede schoenen. Moedertje Groen is te herkennen aan de groene kleding en een bruine pet. Aan deelname aan de wandelingen zijn geen kosten verbonden. Aanmelden (verplicht!) bij caroline@natuurcentrumkatwijk.nl

Diezelfde middag is er om 14.00 uur weer een Zeeles bij het Natuurcentrum Katwijk (hoek Voorstraat). John van Schoor neemt je mee op onderzoek en leert je hoe je weet wat voor een schelp of dier je in handen hebt! Ook hieraan zijn geen kosten verbonden, maar ook hiervoor graag aanmelden bij caroline@natuurcentrumkatwijk.nl


Classic Rock Katwijk helpt Alzheimer Nederland

actie n Ondanks dat de derde editie van het Benefiet Classic Rock Katwijk niet door kon gaan vanwege covid-19 is er toch een heel mooi bedrag opgehaald voor Alzheimer Nederland.

Dankzij de kaartverkoop en het vertrouwen in de organisatie kunnen we een prachtig bedrag van 2625 euro doneren aan dit zo belangrijke goede doel.