Angelique Rogaar. | Foto: C. Spaans
Angelique Rogaar. | Foto: C. Spaans

Nieuwe locatie voor Beauty Centre Cocoon

advertorial n Schoonheidssalon Cocoon gaat verhuizen naar de Ambachtsweg 7 in Katwijk én krijgt een nieuwe naam: Babor Instituut Cocoon Katwijk.

Door Caroline Spaans

Komend weekend rijdt de verhuiswagen en 3 augustus staan de eerste afspraken alweer in de agenda. Vrijdag 25 september is de officiële opening. “Dan heb ik mijn hele team weer compleet. Vandaar dat ik even wilde wachten met een openingsfeestje op de nieuwe locatie”, verduidelijkt eigenaar Angelique Rogaar.

De salon zat voorheen op de Blekerstraat, ook in ’t Heen en op loopafstand van de nieuwe locatie. “Ooit een rustige plek, maar het is een stuk drukker geworden in de loop der tijd. Ik ben zo blij met ons nieuwe pand. Alles is gelijkvloers, we hebben veel meer ruimte en licht. En je zit hier rustig, áchter Roobol, onder de sportschool en met voldoende parkeerplekken. Bovendien is een zekere anonimiteit voor mijn klanten bij het in- en uitgaan van de salon wel zo prettig. Dat kan ik ze hier veel meer bieden dan bijvoorbeeld in het dorpscentrum”, vertelt Angelique.


Ervaring

Angelique leidt al vele jaren met veel plezier en ervaring de bekende schoonheidssalon. Zij en de medewerkers van de salon werken al heel lang met hetzelfde merk: Babor. “We worden een Babor-instituut, helemaal gericht op huidverbetering. Babor is een Duits merk, waarmee ook de vorige eigenaar van Cocoon al werkte. Het bijzondere aan Babor is, dat het een internationaal merk is van professionele cosmetica dat gerund wordt door een familiebedrijf. Aan het hoofd van de onderneming staat de familie van de derde generatie als eigenaar. De gehele afdeling onderzoek, ontwikkeling en productie vindt uitsluitend plaats in het hoofdkwartier in Aken.”


Het team van Cocoon mag, zoals dat heet, ‘alle lijnen voeren’ van Babor. Ook de pro. “Daarvoor hebben we ons speciaal moeten kwalificeren,” licht Angelique toe.


Naast diverse behandelingen voor lichaam en gezicht, zijn ook de vingernagels in goede handen van de professionals van Cocoon. En daar houdt het nog niet op: pedicure, manicure permanente make-up en spray-tan. Zomaar een greep uit de zeer uitgebreide beauty behandelingen van Cocoon.

En eerlijk is eerlijk: de 53-jarige eigenaar is een lopend visitekaartje voor haar eigen bedrijf.


www.beauty-cocoon.nl


Afbeelding